Mogelijkheden


Boren

Een boor. Een gat. Een opening… Uw wens is in alle gevallen ons uitgangspunt. Onze ervaring geeft u daarbij beslist nieuwe inzichten om uw wens al dan niet verder te verrijken. En als uw best passende opening bekend is, maken onze mensen en machines het werkelijkheid. Als particulier bent u mogelijk niet geïnteresseerd in het machinepark dat uw wensen mogelijk maakt. Dat begrijpen wij. Een boor, een zaag, als het maar goed wordt geregeld. Met u gaan wij daarom graag het gesprek aan over wensen en mogelijkheden.

Zagen

Het blijft bijzonder om te zien hoe een muur van ruim 90 cm ogenschijnlijk moeiteloos wordt doorgezaagd. Wat te denken van een kabelzaag die tot 5 meter wand doorklieft. Allemaal indrukwekkend. Toch is ook hier ons materieel slechts een middel om uw wens werkelijkheid te maken. Laat u niet beperken. Denk ruimtelijk. Eigenlijk is alles mogelijk. En twijfelt u of iets haalbaar is, neem dan contact met ons op. Samen openen wij meer ruimte. Meer mogelijkheden.

Speciaal

U wilt een opening op een lastige locatie, onder een vreemde hoek, of in bijzonder materiaal? Speciaal werk vraagt om uitzonderlijke ervaring. Samen met u maakt Peulen het onmogelijke mogelijk. Denk verder. Neem gerust eens contact met ons op om te kijken hoe we uw bijzondere project uit kunnen voeren. Hoe we uw bijzondere wens werkelijkheid gaan maken. Mail naar info@peulenbetonboringen.nl of bel 0499-37 52 57