Trapgat

De aanleg van een trapgat in een bestaande woning is geen eenvoudige klus. Peulen betonboringen is volledig uitgerust om een trapgat aan te leggen, met zo min mogelijk overlast voor de andere verdiepingen. Met behulp van een speciale handzaagmachine zagen we het gat, waarbij het beton in handzame delen wordt afgevoerd. Om stof- en wateroverlast te voorkomen, dichten we het gat vooraf met een houten plaat volledig af en maken we gebruik van een waterafzuiger. Op die manier bent u verzekerd van een snelle en professionele aanleg van uw trapgat.

Deur- / raamsparing

Wilt u een nieuwe deur of raam plaatsen? Peulen betonboringen zaagt deur-/ en raamsparingen in zowel metselwerk als beton. Hierbij is geen muur te dik voor ons. Bovendien zorgen we ervoor dat de zaagsnedes altijd een strakke kant achterlaten. Slopen, opruimen en afvoeren van puin, behoort ook tot onze werkzaamheden.

Ventilatie- / afvoergat boren

Als u een nieuwe keuken plaatst, kan het nodig zijn om een afvoergat te laten boren voor de wasemkap. Of als u een betere ventilatie van uw badkamer wenst, kan het nodig zijn een ventilatiegat naar buiten te maken, of naar de zolder voor een mechanische afzuiging. In dat soort gevallen kunt u vertrouwen op Peulen betonboringen voor het boren van ventilatie- en afvoergaten, tussen diverse verdiepingen of door de vloer.

Vloerverwarming frezen

Bij de aanleg van vloerverwarming worden er verwarmingsslangen gelegd in de vloer. Daarvoor moeten er sleuven gefreesd worden in de afwerkvloer of betonvloer. Wij beschikken over speciale machines en de benodigde expertise om deze sleuven op nette wijze aan te leggen. Zodat u straks ongestoord kunt genieten van het comfort van vloerverwarming.

Klein sloopwerk

Vakkundig slopen, zonder veel overlast, is een vak apart. Peulen betonboringen verricht (kleine) sloopwerkzaamheden, meestal in combinatie met zaag- en boorwerkzaamheden. Maar ook op zichzelf staande sloopwerkzaamheden zijn mogelijk, zoals het slopen van gevels, badkamers, toiletten, open haarden en scheidingswanden. Na afloop verwijderen we al het sloopmateriaal en voeren het af, zodat we uw huis netjes achterlaten.