Boren

Peulen Betonboringen boort voor u in beton, steen of asfalt. Daarbij kan de diameter variëren van 6 – 1.600 mm. Ook hanteren we verschillende manieren van boren, zoals elektrisch (220 of 380V), hydraulisch of pneumatisch boren, met diamant- of widiaboren, met water boren of droog. Kortom, of het nu gaat om een klein gat of een tunnel, Peulen is uitgerust voor alle boorwerk.

Zagen

U vraagt, wij zagen. Peulen betonboringen beschikt over alle soorten zagen om aan uw vraag te voldoen; handzagen, vloerzagen, wandzagen, asfaltzagen en hydraulische zagen. Daarmee kunnen we zagen in alle soorten materialen, ook in hele harde. Zo zijn we bijvoorbeeld in staat om in asfalt of beton te zagen tot een diepte van ca. 70 cm. Vanzelfsprekend zagen wij met de grootst mogelijke nauwkeurigheid en laten de werkplek op een nette manier achter.

(Cirkel)draadzagen

(Cirkel)draadzagen is een aparte techniek die gebruikt wordt voor het zagen in harde materialen zoals beton en steen. Wij kunnen met deze techniek sparingen maken tot 3,5 mtr doorsnede en met een onbeperkte diepte. Peulen betonboringen beschikt over diverse (cirkel)draadzaagmachines, waardoor we elke zaagklus vakkundig kunnen klaren.

Hakken / kappen / frezen

Het maken van sleuven voor afvoersystemen of elektra- en waterleidingen is een precisiewerk. Peulen betonboringen heeft een speciale sleuvenzaagmachine en kundig personeel voor hakken, kappen en frezen. Daarbij maakt het afvoeren van puin standaard onderdeel uit van de werkzaamheden.

Bevestigen / verankeren

Het bevestigen of verankeren van constructies kan op veel manieren gebeuren, zowel mechanisch als chemisch. Peulen betonboringen is als geen ander bekend met alle technieken op het gebied van betrouwbare bevestigingen en verankeringen. Daarbij verzorgen wij zowel het boren als het verlijmen van wapeningsstaven of draadeinden..

Schuren

Peulen schuurt vloeren van verschillende ondergronden. Of het nu gaat om beton, marmer, graniet of terrazzo, Peulen kan het schuren. Al onze schuurmachines zijn aangesloten op een industriële stofzuiger, zodat ze stofarm schuren.

Slopen

Het slopen van bouwwerken, muren en vloeren is een taak die u met een gerust hart kunt overlaten aan Peulen betonboringen. Want we zijn in het bezit van alle benodigde apparatuur om de meest voorkomende sloopwerkzaamheden snel en gedegen uit te voeren. Wij zijn met name gespecialiseerd in middelgrote en kleine sloopwerken, waaronder het gericht verwijderen van speciale constructieve elementen in de bouw.

Maatwerk

Een opdracht die niet standaard is, geldt als een uitdaging voor Peulen betonboringen. Door onze jarenlange ervaring met betonboren en –zagen, kunnen wij dit soort werkzaamheden, maar ook andere oplossingen, op maat bieden.